Conferința Districtuala Rotary 2241 Romania și Republica Moldova
 • LOGO ROTARY

 • Înregistrare participanți

  Dragi participanti,

  Va aflati in zona de inregistrare a participarii la Conferinta Districtuala Rotary.

  Va rugam sa urmati cei 5 pasi de inregistrare si sa completati cu atentie informatiile solicitate in formular. Inregistrarea se finalizeaza cu plata, cu cardul, a serviciilor solicitate.

  La finalul formularului de inregistrare va rugam sa dati click pe butonul Submit and Pay – pentru ca datele dumneavoastre sa fie inregistrata in sistem. Dati click pe butonul Submit and Pay chiar daca nu efectuati plata pe loc.

  Inregistrarea dumneavoastra este finalizata in momentul in care ati primit emailul de confirmare de la www.euplatesc.ro. Pentru anularea participarii va rugam sa consultati Termenii si Conditiile de pe site (click).

  In situatia in care nu ati efectuat plata la finalul completarii formularului online (nu ati primit emailul de confirmare de la www.euplatesc.ro), atunci o puteti face pana la data de acordare a discounturilor early booking (in cazul de fata 30 aprilie). Daca nu ati efectuat plata pana la data de 30 aprilie, inregistrarea dumneavoastra va fi anulata de sistem, si va fi necesara realizarea unei noi inregistrari cu tarifele aferente perioadei in care va aflati.

  IMPORTANT: Plata se va realiza cu cardul bancar. Nu procesam plati efectuate prin transfer bancar.
  Puteti modifica structura pachetelor comandate, pana la datele inscrise in conditiile de participare din formular. Accesul la formular se face prin introducerea adresei de e-mail aferente inregistrarii si a numarului de confirmare a inregistrarii primit pe emailul cu care v-ati inscris.

  Va reamintim ca inscrierile se pot realiza pana la data de 30 aprilie 2017.

  Va rugam sa studiati cu atentie PDF-ul Pachete de participare la Conferinta Districtuala Rotary (click) care cuprinde descrierea si tariful pachetelor de participare, pentru a va face o imagine de ansamblu asupra sumelor de plata.

  In functie de momentul inscrierii beneficiati de oferta early booking pentru taxa de participare:

  Inregistrare si plata pana la data de 31 martie Inregistrare si plata pana la data de 30 aprilie Inregistrare si plata dupa data de 1 mai
  25 euro 35 euro 50 euro

  Oricand veti intampina o problema, pe parcursul inregistrarii, va rugam sa ne transmiteti un email la info@conferintadistrictuala.ro.

  Va multumim si va invitam sa va inregistrati la Conferinta Districtuala Rotary.

  ÎNSCRIERI ROTARIENI
  Free

  Formular de inregistrare pentru membrii districtului.

  Înregistrare
  Înregistrare Comitet Organizare
  Free

  Formular de inregistrare pentru membrii comitetului de organizare al Conferintei Districtuale Rotary 2241.

  Înregistrare
  SUSȚINE CONFERINȚA
  Free

  Posibilitati de sponsorizare a Conferintei Districtuale in calitate de partener.

  Înregistrare

  Daca nu ati reusit inca sa realizati inscrierea electronica, va rog sa contactati: Florin Mindirigiu – District Conference Chair, 0744 633 865.

  Va multumim!